Sant Feliu ja té a punt el nou aparcament de 180 places

La setmana que ve ja estarà en funcionament el nou pàrquing de Ponent de Sant Feliu de Guíxols. Una infraestructura que s'ha construït en 16 setmanes a partir de mòduls reutilitzables, convertint-lo en la primera obra de pàrquing desmuntable a Catalunya.

Últims treballs per acabar el nou pàrquing de Ponent. Després de quatre mesos de l'inici de les obres, des de l'Ajuntament esperen posar-lo en funcionament la setmana que ve per ser un espai d'aparcament pels ciutadans i visitants de la ciutat. Després de 35 anys de projectes i diversos plantejaments, la nova infraestructura és un primer pas per aconseguir aparcaments fora del centre de la localitat.

El nou aparcament comptarà amb 180 places, 14 d'elles destinades als vehicles elèctrics i punts de càrrega. També destaca el fet que la construcció s'hagi fet a partir de mòduls reutilitzables que permeten desmuntar-lo i facilitar els processos de remodelació. Això és un fet que afavoreix a la sostenibilitat de les ciutats i també facilita l'adaptació de l'obra a altres espais, amb l'afegit de poder allargar d'una manera més ràpida la vida útil de la infraestructura.

Aquest nou pàrquing suposa un nou canvi dins el projecte de la ciutat que seguirà amb la remodelació de la plaça del Monestir i Juli Garreta on s'eliminaran els aparcaments i s'ampliarà la zona per als vianants. Unes modificacions que han de servir per potenciar el municipi.

L'aparcament serà gratuït fins que l'ajuntament adjudiqui la gestió del pàrquing a una empresa de treball social, moment que passarà a ser de pagament.

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeixMés articles de Economia