El creuer de luxe Le Ponant fa escala a Palamós

Palamós

Data: 24/10/2017

Palamós s'ha despertat amb aquest dia per rebre els 57 turistes que arribaven a primera hora del mati al port baixempordanès. Embarcats damunt del vaixell Le Ponant els creueristes han gaudit d'aquesta sortida del sol i d'un dia esplèndid a la Costa Brava.

Le Ponent és un creuer de luxe que té la forma d'un veler. És de petit format ja que no fa ni 80 metres d'eslora. Disposa d'una quarantena de cabines de luxe i tota una sèrie de serveis complementaris, els passatgers tenen la sensació d'estar navegant amb un vaixell privat. Està decorat en tons mariners, compta amb dos grans menjadors i dos restaurants de cuina francesa. Le Ponant pertany a una companyia francesa i s’ha especialitzat en itineraris exclusius amb unes escales escollides especialment per als seus clients. És el vaixell idoni per visitar ports petits on només hi caben els vaixells de petita eslora

Al servei dels 57 passatgers hi ha una tripulació formada per  una trentena de persones. Els passagers que han fet escala a Palamós són en gran majoria de nacionalitat nordamericana. Han arribat a primera hora del mati vinguts del port de Barcelona i sortiran al vespre direcció França, en concret fins a Port-Vendres.

Le Ponant ja havia fet escala aquesta temporada a Palamós, en concret el mes de maig. Aquesta setmana hi haurà previstes dues escales més, dijous el creuer Riviera i divendres el Tui Discovery. Amb aquests es tancarà el mes amb més escales al port baixempordanès i només en quedarà una, prevista pel 2 de novembre per donar per tancada la temporada 2017 de creuers al port de Palamós. 

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeixMés articles de Economia