El Càmping Internacional de Calonge rep el guardó DCC

INTERVÉ: Anna Banús del Càmping Internacional Calonge.

El càmping Internacional de Calonge ha estat premiat pel principal club de caravanistes alemany amb el DCC-Europa-Preis de Platí. Un guardó que entreguen cada any i que premia la seva trajectòria. Aquesta és la segona vegada que el reben. El primer se'ls va entregar l'any 2002. 

Aquest reconeixement arriba en un moment en que la situació per els establiments d'allotjament turístic és crítica. Per aquest motiu, els gerents del càmping donen un alt valor al guardó. 

La DCC és el principal club de caravanistes alemanys i compta amb prop de 85.000 membres. El mercat campista provinent d'Alemanya és clau en un càmping com l'Internacional de Calonge, ja que és un públic que sosté la temporada baixa, i aquest establiment és dels únics de la Costa Brava que manté les portes obertes tot l'any. 

Enguany, en 61 anys d'història, ha estat el primer en que han vist el cartell de tancat durant uns mesos, fruit de les restriccions marcades per frenar els contagis. Esperen poder tornar a obrir a finals del mes d'abril. 

El Càmping internacional de Calonge, inaugurat l’any 1959, és un càmping familiar, amb 16,5 hectàrees, i amb una capacitat per a 2.500 persones. Forma part de l'Associació de càmpings de les comarques de Girona i disposa d’una zona comercial, serveis de restauració, un complex de piscines i un parc infantil, a més d'oferir un gran nombre d’activitats.

Comentaris (1)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeix

Elenafa 35 dies
Siempre vamos al Camping Internacional de Calonge, lo conocimos en este sitio https://todocalonge.com/campings/#Camping_Internacional_de_Calonge y nos alegramos mucho del reconocimiento que habéis logrado. Enhorabuena!!


Més articles de Economia