Presenten 'Catalunya, Hola Família!', que compta amb quatre municipis baixempordanesos

Baix Empordà

Data: 09/04/2018

Intervé: Imma Gelabert, regidora de Turisme de Castell-Platja d'Aro

Aquest dilluns s'ha presentat a Girona la iniciativa "Catalunya, Hola Família", que compta amb la participació dels nou municipis gironins acreditats per l'Agència Catalana de Turisme amb els segells "Platja en Família" i "Natura i Muntanya en Família". N'hi ha quatre del Baix Empordà: Calonge-Sant Antoni, Castell-Platja d'Aro, Torroella-L'Estartit i Sant Feliu de Guíxols. Els acompanyen Blanes, Lloret, Roses, Sant Pere Pescador i la Vall d'En Bas-les Preses.

En total,a "Catalunya, Hola Família" hi participen 24 destinacions d’arreu de Catalunya acreditades per l'ACT, que han organitzat, per primera vegada i de manera conjunta, entre els caps de setmana del 20 al 22 d'abril i del 18 al 20 de maig activitats lúdiques i culturals per gaudir en família de la cultura, les tradicions i els recursos de Catalunya.

 Per a aquesta primera edició, el nom escollit ha estat "Llegendes en Família", amb l'objectiu de fer èmfasi en la història i la mitologia del territori i s'ha presentat una app que permetrà que els visitants puguin "caçar" els éssers màgics que s’han associat a les diferents destinacions. 

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeixMés articles de Economia