L’Ajuntament posarà en marxa el servei de transport 'porta a porta'

L’Ajuntament posarà en marxa el servei de transport 'porta a porta'
Palafrugell

Data: 30/10/2018

L’Ajuntament de Palafrugell obre un concurs per posar en marxa el servei “porta a porta” de transport adaptat, per a persones grans i/o amb dificultats greus de mobilitat. D’aquesta manera, s’ofereix el desplaçament d’anada i tornada des del domicili al lloc de destí, de forma puntual.

Principalment, els punts de destí considerats són els serveis de salut, socials i administratius, comerços i establiments culturals. Amb el nou servei, el consistori vol facilitar, en la mesura del possible, l’accés a determinats serveis i establiments que poden afavorir el manteniment del vincle de la persona amb activitats i serveis del municipi. Pel que fa a facilitar els desplaçaments dins la vila, s’incrementarà també el transport adaptat al Centre de Dia, per als usuaris del Centre, les famílies dels quals no poden assumir el desplaçament. Dins aquest nou contracte, s’augmentarà la dotació pressupostària, i per tant el número de beneficiaris, de l’entrega a domicili dels àpats elaborats a la cuina de Palafrugell Gent Gran i que es reparteixen a persones grans que no es poden cuinar ni tampoc desplaçar.

Per tal de fer efectives aquestes ampliacions i el nou servei, l’Ajuntament obre un procés de licitació per a l’ampliació dels diferents serveis de transport adaptat que el consistori posa a l’abast de la gent gran i/o amb problemes greus de mobilitat. La convocatòria per la licitació estarà oberta fins el 29 de novembre. El nou contracte tindrà d’una durada de 4 anys, i un cost aproximat de 325.000 euros. L’inici de l’ampliació del servei està previst per principis de l’any vinent.

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeixMés articles de Economia