Els veïns del passeig marítim de Platja d’Aro reclamen que la zona no sigui domini públic

Nova reunió de l'Associació del Passeig Marítim de Platja d'Aro per informar de com es troba la situació per revertir la problemàtica amb la llei de costes. El text, del 1945, fa que els habitatges del passeig siguin considerats de domini públic i, per tant, no es puguin fer nous registres. L'any passat l'Ajuntament va presentar un contenciós administratiu. Ara els veïns anuncien que estan disposats a fer el que calgui perquè el govern espanyol rectifiqui.

Els veïns del Passeig Marítim de Platja d'Aro han fet una reunió informativa per decidir quins passos s'han de seguir per aconseguir que el govern espanyol rectifiqui i no consideri els habitatges com a domini públic.

Són més de 800 els propietaris afectats per una llei que no els permet vendre o heretar aquests béns. Una normativa que és dels anys cinquanta i que, avui en dia, dicta que els habitatges són de l'Estat segons indica la llei de costes. Fins al 2019 no hi havia inconvenients a l'hora de registrar les propietats al municipi, però això va canviar.

En la reunió, on hi han assistit membres de l'Ajuntament, els veïns han recordat que, a parer seu, el passeig necessita més ordre i seguretat.

El que han deixat clar és que s'organitzaran per assolir tots aquests canvis.

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeixMés articles de Economia