Les obres de l'Avinguda Espanya de Palafrugell avancen a bon ritme

Les obres de l'Avinguda Espanya de Palafrugell avancen a bon ritme. Ja fa dos mesos que han començat les actuacions i preveuen que a l'estiu tot i que no estarà enllestit, les cues de trànsit siguin similars a les d'abans de la pandèmia.

Un dels projectes d'obra pública més importants d'aquest mandat a Palafrugell és el de l'Avinguda Espanya. Ja fa dos mesos que van començar les obres per desdoblar el vial i de moment aquest és l'estat actual. Moviment continu en aquesta banda de l'avinguda. Segons l'Ajuntament aquesta primera fase per reurbanitzar el tram entre l'autovia de Calella i el carrer Àngel Guimerà avança a bon ritme i al calendari previst.

L'alcalde, Josep Piferrer, assegura que les afectacions a l'estiu seran mínimes i no preveu més cues del que és habitual en un mes d'agost, ja que mentre durin les obres es mantindran oberts dos carrils de circulació. De fet, explica que l'actuació no només era necessària per agilitzar la circulació a l'estiu sinó també a l'hivern, que és el tram on més cotxes hi transiten.

Les obres que preveuen que durin uns nou mesos tenen un pressupost de dos milions d'euros. El projecte, però pujarà a uns sis milions d'euros quan s'hagin fet les altres dues fases, fins al carrer Daró i el giratori de la plaça Floreal. Això, però es preveu fer en els pròxims anys.

Amb aquests quatre carrils que es desplegaran es vol millorar la circulació cap a la zona costanera i també cap a l'interior del nucli urbà on aquí sobretot es vol disminuir el volum de trànsit.

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeixMés articles de Economia