Sant Feliu de Guíxols acull la Jornada d'Empresa i Ocupació

INTERVÉ: Carles Motas, alcalde de Sant Feliu de Guíxols

L'emprenedoria, crear la teva pròpia empresa i estar al dia de les tendències de màrqueting i estratègies d'ajuda als diferents sectors professionals. Són les temàtiques a què està dedicada la Jornada d'Empresa i Ocupació que han organitzat des de l'Ajuntament de Sant Feliu de Guíxols. Dos dies en els quals s'han organitzat diferents tallers i ponències a càrrec d'experts i referents dins el sector empresarial.
 
Una de les cites destacades d'aquestes jornades serà la ponència que es farà aquest dijous al Teatre Narcís Masferrer, a càrrec de Josep Coll, fundador de Red Points i CEO de Repscan, que oferirà unes píndoles motivacionals explicades a través del rock&roll i que tancarà aquestes jornades.

Les jornades són gratuïtes i van dirigides tant a emprenedors en actiu com a persones a l'atur que vulguin adquirir estratègies per fer un pas endavant en l'àmbit professional, però també als joves, per animar-los a crear la seva pròpia empresa quan tinguin edat d'introduir-se al món laboral.
 
La intenció és que aquestes jornades siguin una cita anual al municipì. Aquestes tenen el suport de l'Ajuntament, de la Diputació de Girona, Catalunya Emprèn, la Generalitat de Catalunya i el Fons Social Europeu.

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeixMés articles de Economia