Pals, entre els finalistes per l'ONU per rebre el Best Tourism Villages

Pals

Data: 24/05/2024

El municipi de Pals ha estat seleccionat per rebre el guardó que atorga l'Organització Mundial de Turisme (un organisme de les Nacions Unides) com a Best Tourism Village of the World 2024, millors pobles turístics del món de l'any 2024.

La candidatura presentada per Pals per rebre el reconeixement Best Tourism Villages 2024 ha estat seleccionada amb altres cinc destinacions de l'Estat.

Best Tourism Villages és una iniciativa global per destacar els pobles on el turisme preserva la cultura i les tradicions, celebra la diversitat, genera oportunitats i protegeix la biodiversitat.

En concret el guardó reconeix les destinacions rurals que estan adoptant el turisme com a motor de desenvolupament i noves oportunitats d'ocupació i ingressos, alhora que preserven i promouen els valors i els productes locals.

La iniciativa també valora els pobles pel seu compromís amb la innovació i la sostenibilitat en tots els seus aspectes -econòmics, socials i mediambientals- i pel seu enfocament en el desenvolupament del turisme d'acord amb els Objectius de Desenvolupament Sostenible.

A partir d'aquí, les destinacions seleccionades a tot el món seran revisades per la Secretaria de Turisme de l'ONU, i avaluades per un consell assessor independent basant-se en un conjunt de criteris establerts.

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeixMés articles de Economia