El Gran Sorteig de Nadal de Platja d'Aro ha comptat amb gairebé 30.000 butlletes per repar

Ja s'han anunciat els guanyadors del Gran Sorteig de Nadal de Castell d'Aro, Platja d'Aro i s'Agaró. Davant del notari a la sala d'actes de l'Ajuntament es van treure les butlletes amb els noms dels afortunats d'aquesta setena edició que ha comptat amb 18 premis. En total hi han participat una norantena d'establiments del municipi i han fet 27.000 vendes superiors a 20 euros.

És el moment en què l'alcalde Maurici Jiménez i el regidor de promoció Econòmica Joan Barceló de Castell d'Aro, Platja d'Aro i s'Agaró feien rodar aquest bombo de grans dimensions per conèixer els guanyadors de la setena edició del Gran Sorteig de Nadal. Una proposta de dinamització comercial del municipi amb motiu de les festes de Nadal.

Enguany es van atorgar 18 premis, un cotxe model Fiat Panda, una bicicleta elèctrica, dos rellotges intel·ligents i milers d'euros distribuïts en lots de regal. A l'acte realitzat a la sala d'actes de l'Ajuntament, obert al públic se'n van anar traient una per una les butlletes aleatòries amb els noms dels guanyadors davant de notària per certificar la validesa de la tria. Un cop es van anunciar els premiats es van trucar per telèfon els dos primers guanyadors per anunciar-los la notícia. I així és com ho van rebre.

Sorpresa i alegria dels guanyadors, la majoria veïns i veïnes de la comarca que havien comprat en algun comerç del municipi. En total hi van participar una norantena d'establiments del municipi i van fer 27.000 vendes superiors a 20 euros.

Per formar part del sorteig només calia ser major d'edat i fer una compra mínima de 20 euros entre el 26 de novembre el 3 de gener en els comerços adherits a la campanya i omplir i desar una butlleta a la mateixa bústia de l'establiment. Es tracta d'una iniciativa d'AROimpulsa i el consistori amb el suport de les associacions professionals del municipi.
 

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeixMés articles de Economia