L’Ajuntament de Calonge i Sant Antoni obre dues àrees d’esbarjo per a gossos

L’Ajuntament de Calonge i Sant Antoni obre dues àrees d’esbarjo per a gossos
Calonge i Sant Antoni

Data: 26/07/2022

L’Ajuntament de Calonge i Sant Antoni obre dues àrees d’esbarjo per a gossos. Aquests espais estan situats un a Calonge i l’altre a Sant Antoni, i sumen 2.500 metres quadrats.Les àrees d’esbarjo per a gossos disposen de tanca perimetral, enjardinament, reg, enllumenat i una font d’aigua, entre d’altres.

Construir espais còmodes, agradables i segurs per passejar lliurement els gossos, sense necessitat de dur corretja i on es puguin socialitzar i relacionar-se amb altres animals. Aquests eren els objectius plantejats per l’Ajuntament de Calonge i Sant Antoni en el projecte de creació de dues àrees d’esbarjo per a gossos, que ja estan obertes al públic. Les dues àrees d’esbarjo sumen 2.500 metres quadrats i estan situades a Sant Antoni, a la cantonada del carrer Bernat amb carrer de la Gavina, i a Calonge, a l’illa formada pels carrers Gelabert de Cruïlles, Josep Irla, de la Dansa i del Passeig de l’Arbreda.

Els treballs d’adequació d’aquestes dues àrees van començar a mitjans de març i ara, un cop finalitzats els treballs, les dues àrees ja s’han obert a l’ús públic. Els treballs que s’hi ha portat a terme han consistit en ordenar i adequar dues àrees del municipi, amb l’objectiu de desenvolupar la funció d’àrees d’esbarjo per a gossos. Les actuacions que s’hi ha fet han estat la instal·lació d’un tancament perimetral d’aquestes zones i d’una porta d’accés, el condicionament del terreny i l’adequació de la planimetria per tal de garantir la seva funcionalitat i el drenatge, l’enjardinament i instal·lació de reg, la creació de zones d’ombra així com la instal·lació d’enllumenat i d’una font amb sensors perquè els gossos disposin d’aigua. Completen el projecte la instal·lació de mobiliari urbà, diversos elements per a l’activitat dels gossos, la reparació dels paviments existents i la pavimentació de les zones d’accés i circulació.

El pressupost d’adjudicació ha sigut de 94.820,29€ i els treballs els ha portat a terme, en quatre mesos, l’empresa Jaume Avellí Mató.

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeixMés articles de Economia