Platja d'Aro modifica una ordenança per ordenar i dinamitzar el passeig marítim

Platja d'Aro modifica una ordenança per ordenar i dinamitzar el passeig marítim
L’ajuntament de Castell-Platja d’Aro ha aprovat la modificació de l’ordenança de l’ús privatiu comercial de la via pública per ocupació temporal per uniformitzar l’estètica del passeig marítim.

Es tracta d’un document que millorarà la visibilitat dels establiments del passeig per mitjà d’uns criteris tècnics i estètics que donaran als locals la possibilitat d’emparar-se del fred, el vent o la pluja sense fer tancaments que perjudiquin les vistes o l’aspecte de les terrasses.
L’ordenança regula qüestions com les pèrgoles, les tarimes o la publicitat, donant un marge d’uns anys als negocis, especialment als que fan temporada, perquè puguin adaptar-s’hi.
 
La voluntat de l’ajuntament és tenir un contacte constant amb els propietaris afectats per la nova ordenança, amb qui mantindran reunions constants durant el període de presentació d’al·legacions.
 
Per l’alcalde de Castell-Platja d’Aro, Joan Giraut, l’ordenança és una oportunitat per dignificar i potenciar l’oferta de restauració i serveis d’un passeig marítim que treballen per explotar durant els propers anys amb iniciatives com la passera sobre el Ridaura que permetrà allargar-lo fins al Port d’Aro.

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeixMés articles de Economia