Volen seguir potenciant el turisme lligat a qualitat, sostenibilitat i accessibilitat

Volen seguir potenciant el turisme lligat a qualitat, sostenibilitat i accessibilitat
Baix Empordà

Data: 17/03/2021

Ajuntaments i Consell del Baix Empordà refermen la seva aposta per la marca Empordà i la seva potenciació com aglutinador de tota l’oferta turística del conjunt de la comarca sota els ítems de qualitat, sostenibilitat i accessibilitat.

La Comissió Turística de la comarca ha donat el vistiplau al pla d'accions de promoció per aquest 2021. Aquest ens està format pels regidors i regidores de turisme dels municipis de la comarca i l'àrea homòloga del Consell Comarcal.

Es continuaran les accions conjuntes amb l’Alt Empordà per posar en valor la riquesa del territori, els seus valors i tot el potencial que ofereix al visitant, sigui des de la vessant cultural, de lleure, gastronòmica, esportiva o l’estrictament turística. Es busca dirigir-se cap un visitant de proximitat, molt del qual ja coneix la zona, però potser no coneix del tot el conjunt del que li pot oferir l’Empordà, 104 municipis amb una oferta diversificada.  

La Comissió considera també necessari reorientar l’activitat turística cap un model més sostenible i responsable, així com establir un marc permanent de col·laboració i de diàleg amb el sector privat, imprescindible per ajudar a millorar el model actual, i s’executaran diferents accions per fer-ho possible.

La Comissió Turística també avala continuar amb  el Pla d’Accessibilitat i s’amplia pel que fa els adherits, un pla que busca un turisme a l’abast de tothom i, al mateix temps, dóna un toc diferenciat i de valor afegit a l’oferta del Baix Empordà.

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeixMés articles de Economia