Manel Canadell presentat com a nou president de l'As. d'Empresaris de Castell-Platja d'Aro

Trobada social entre l'empresariat de Castell-Platja d'Aro. L'Associació d'Empresaris de Castell-Platja d'Aro vol fer de l'entitat una pinya per tal que el treball conjunt sigui l'eina per dinamitzar el municipi a nivell comercial. Manel Canadell que ha estat nomenat el nou president té com a principal objectiu unir a tots els associats per tal que la tasca per aconseguir que Castell-Platja d'Aro i S'Agaró sigui un pòl d'atracció de visitants durant tots els dies de l'any esdevingui una feina de tots plegats.

El primer pas ha estat al trobada que tots els membres de l'entitat han fet per presentar la nova junta però també per intercanviar opinions i experiències entre els empresaris del municipi. Una tasca bàsica, consideren, si volen promocionar el teixit comercial i empresarial des de dins.

L'entitat defineix el comerç de Castell-Platja d'Aro i S'Agaró com una gran plaça molt àmplia i dinàmica però en la que si la conjuntura econòmica acompanya i es treballa per una promoció acurada amb recursos propis es poden aconseguir millors resultats.

El nou president de l'entitat, Manel Canadell, agafa el relleu a Salvador Giraut que ha estat el president els darrers anys.

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeixMés articles de Economia