L'antic solar del Màgic Park acollirà un hotel de 120 habitacions

Intervé: Maurici Jiménez, alcalde de Castell-Platja d'Aro.

En el solar de 4.000 metres quadrats, el qual acollia fa poc més d'un any el parc d'atraccions Màgic Park, s'edificarà un hotel, així com diversos locals comercials i un aparcament. De fet, el nou propietari compta actualment amb la llicència d'obres i ja s'hi ha pogut veure sobre el terreny la primera maquinària pesant.

La finca de propietat privada preveu acollir un hotel amb capacitat de 120 habitacions, un espai comercial en els baixos i un aparcament en el segon soterrani. D'altra banda, la zona on anteriorment descansava la famosa nòria passarà a ser municipal. 

Les obres presenten una execució de 18 mesos i amb el seu inici posen punt final a la icona del boom turístic de Platja d'Aro, el Màgic Park. Amb més de 43 anys d'història el local d'oci va albergar entre les seves parets una bolera, autos de xoc, màquines d'atzar i de videojocs, llits elàstics, una pista de patinatge, la discoteca Màrius i fins i tot una nòria.

El parc va tancar les portes definitivament el setembre del 2018. Al mateix any, les germanes Xufrè, filles de l'anterior propietari, van vendre el solar a un particular, qui actualment desenvolupa el nou servei hoteler i alhora tanca una etapa per molts empordanesos i turistes de la Costa Brava.

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeixMés articles de Economia