La inflació obliga a apujar preus a bars i restaurants

INTERVENEN: Miguel Martínez, cambrer del Bar 245; Abraham Rodríguez, gerent i cuiner de La Vianda S'Agaró

La pujada de preus de les matèries primeres, de l'energia i del transport està essent una bomba de rellotgeria pels locals de restauració. A S'agaró alguns establiments s'han vist obligats a apujar els preus de la seva carta per tal de fer front a aquest augment de despeses, una pujada de preus que els clients han rebut amb sorpresa, ja que ha estat de manera sobtada.

Altres locals, de moment, encara no han pres aquesta decisió, però estan a l'expectativa de com va evolucionant la inflació, i els preocupa que pugui anar a pitjor. Ho veuen com a última opció, ja que els fa por que els clients deixin d'anar-hi a consumir. Però les factures es van encarint, i són conscients que tard o d'hora s'hauran de prendre mesures per poder fer-hi front. Els restauradors han notat un increment de preus, sobretot, en la factura de la llum i en productes com per exemple, la carn.

Durant els propers mesos els locals de restauració seguiran amb atenció com avança la situació, i si aquesta empitjora, no descarten haver de prendre més mesures.

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeixMés articles de Economia