Empreses socialment responsables del Baix Empordà reben un reconeixement

Baix Empordà
Pals

Data: 11/11/2022

Més d'una vintena d'empreses socialment responsables del Baix Empordà han rebut un reconeixement del Consell Comarcal. És la segona edició d'aquest acte públic en què s'han valorat diverses bones pràctiques relacionades amb la contractació de persones vulnerables, el benestar de les persones treballadores a les empreses, la col·laboració amb entitats socials i la contribució a la sostenibilitat, entre altres criteris.

El Consell Comarcal del Baix Empordà, juntament amb la Xarxa Comarcal de Tècnics de Promoció Econòmica del Baix Empordà, han fet un reconeixement públic a aquelles empreses socialment responsables. És la segona edició que s'organitza i enguany, s'ha volgut valorar sobretot les bones pràctiques i la promoció de l'ocupació de qualitat.

Entre altres criteris també s'ha tingut en compte la sensibilització per la contractació de col·lectius vulnerables, la cooperació amb els serveis d'ocupació o serveis socials, la implicació amb el benestar de les persones treballadores i la Innovació i sostenibilitat aportant projectes útils socialment o pel medi ambient.

En total han estat 26 les empreses guardonades de la comarca a més de dues mencions especials al Club de Tennis La Bisbal i El Centre Especial de Treball Tramuntana.

Les empreses seleccionades per la comissió tècnica que han estat reconegudes amb un diploma com "Empresa Socialment Responsable del Baix Empordà", també tindran accés a formació gràcies a la col·laboració amb PIMEC. Des del Consell esperen que la llista de negocis i entitats socialment responsables augmenti de cara a l'any que ve.

Des del 2020 que s'estan duent a terme accions de sensibilització, informació i promoció entre les empreses, gestories i entitats socials de la comarca per tal d'oferir oportunitats de treball. Des del Consell Comarcal remarquen i reivindiquen la importància de la col·laboració publicoprivada per tirar endavant les iniciatives.
 

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeixMés articles de Economia