El Turistech clou amb l'entrega d'un xec a dos projectes innovadors

Baix Empordà

Data: 20/12/2017

Aplaudiments pels dos projectes guanyadors del Turistech 2017. El concurs d'iniciatives innovadores pel sector turístic del Baix Empordà va cloure aquest dimarts dos dies de treball intens en què diversos equips han treballat projectes per resoldre les problemàtiques del sector i optar un premi de 2.000 euros.
 
 
 Les dues jornades es van realitzar al Silken Park Hotel San Jorge de Sant Antoni on les persones participants van treballar diferents dinàmiques, assistir a xerrades d'especialistes i rebre consells per treballar en equip i generar idees de negoci innovadores
 
Els dos equips guanyadors hauran de desenvolupar ara la seva idea de negoci i per això no van voler donar gaires detalls del seu projecte davantla càmara.  En línies generals són projectes d'intercanvi d'informació entre turistes i per resoldre la qüestió de què fer quan estas a la destinació. 
 
Les persones participants van valorar de forma positiva el nivell de les instruccions i consells rebuts en una jornada d'emprenedoria, treball en equip i detecció de mancances en el mercat turístic. 
 
El jurat, format per diferents personalitats expertes dels sector turístic, de l’emprenedoria i de la innovació, va valorar l’originalitat de les idees, la diferenciació, els aspectes innovadors i tecnològics incorporats, la viabilitat tecnològica i econòmica, l’escalabilitat i la coherència entre les idees i les necessitats reals del territori.
 

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeixMés articles de Economia