La Fecasarm anuncia una demanda contra el Govern pel tancament de l'oci nocturn

La Fecasarm anuncia una demanda contra el Govern pel tancament de l'oci nocturn
Baix Empordà

Data: 29/07/2020

La FECASARM demanda la Generalitat pel tancament de l'oci nocturn. L'entitat que agrupa les principals empreses del sector denuncia que la decisió del govern català posa en risc 40.000 llocs  de teball i que farà augmentar l'oci nocturn no regulat.

La demanda davant el Contenciós-Administratiu demana paralitzar una decisió que considera il·legal, poc proporcional i ineficaç.
La patronal del sector recorda que discoteques, pubs i bars d'oci nocturn han pres mesures de seguretat i tenen aforament limitat, cosa que no passa, per exemple, amb els 'botellons'.

Prohibició genèrica dels 'botellons' a tot el país


Precisament, el 'botellón', és un dels cavalls de batalla del Govern. La Generalitat ha prohibit aquesta activitat i demana col·laboració a les policies municipals per erradicar-la.

Malgrat que en diversos municipis, com per exemple Castell-Platja d'Aro, aquesta pràctica està prohibida, no hi havia una prohibició genèrica a tot el territori català. El Govern recorda que les sancions per incomplir els dictàmens del PROCICAT van dels 3.000 als 15.000 euros.

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeixMés articles de Economia