Palamós ja té quasi enllestit l'ampliació de l'aparcament de Santiago Bañeras i Goday

Palamós

Data: 14/06/2024

Palamós ja té quasi enllestit l'ampliació de l'aparcament de Santiago Bañeras i Goday. En total tindrà 300 noves places i s'hi podrà aparcar de manera gratuïta.

L'aparcament ubicat entre els carrers de Santiago Bañeras i el d'Enric Vincke, a la zona de l'Eixample de Palamós i molt proper a l'avinguda de Catalunya, ha ampliat en 300 places la seva capacitat d'estacionament gratuït de vehicles.

L'Ajuntament de Palamós ha llogat els terrenys situats al voltant de l'aparcament existent fins al moment, ampliant la capacitat d'estacionament global fins a les 422 places, de les quals 54 són per a motos i 10 per a vehicles de persones amb mobilitat reduïda.

Aquestes darreres setmanes s'han dut a terme les darreres tasques d'aportació d'àrids amb les posteriors feines de compactació de la superfície de sauló, i també operaris de la Brigada Municipal han estat marcant les places d'aparcament i muntant un sistema de focus ubicats en diverses columnes per a la il·luminació nocturna d'aquest equipament.

L'adequació que es fa ara de l'aparcament del carrer Santiago Bañeras i Goday, és provisional, amb l'objectiu de poder posar en servei aquesta ampliació, però a l'espera de poder executar el projecte d'obres que permetrà la construcció dels carrers interiors, amb superfície de formigó, així com la instal·lació de serveis i el reforç de la il·luminació.

Precisament aquest estacionament estarà just al costat de la nova estació d'autobusos i esperen que tingui un ús molt elevat.

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeixMés articles de Economia