La Costa Brava Centre augura una ocupació fins al 95% durant el pont de Setmana Santa

Baix Empordà

Data: 30/03/2023

La Costa Brava Centre augura una ocupació d'entre el 90 i 95% durant el pont de Setmana Santa. Durant els dies abans preveuen un 60% de reserves. El sector hoteler i de restauració són optimistes i esperen rebre molts visitants, la majoria turisme intern, nacional i francès. Pel que fa a la mitjana de pernoctacions calculen entre dos i tres dies.

El Baix Empordà afronta la Setmana Santa amb optimisme especialment la zona de la Costa Brava Centre on es preveuen ocupacions del 90 i 95% durant els dies de pont. Si bé auguren molt bones expectatives amb altes xifres pels dies festius tant al sector hoteler com de càmpings, entre setmana les reserves preveuen que siguin d'un 60%. Tot i això, esperen reserves d'últim moment i un factor clau que acabarà de decantar la balança, el temps.
 

El turisme té un factor molt determinant i és el que pugui passar en l'entorn, en les inclemències del temps, i per tant esperem que pugui fer bon temps i la gent pugui venir aquí. Les expectatives són bones, entre setmana podríem estar en un 60% de reserves tot i que és molt a últim moment i els dies festius estarem en un 90 i 95% de reserves" - Judit Lloberol, gerent del Grup Costa Brava Centre

S'esperen turistes de proximitat i sobretot de l'àrea metropolitana de Barcelona. També nacional i francesos, amb una mitjana de pernoctacions d'entre dos i tres dies. A partir del maig s'espera un turisme més internacional.

Pel que fa a la restauració preveuen fregar la plena ocupació de fet, aquests últims caps de setmana amb altes temperatures ja s'han vist terrasses i restaurants plens.

Amb l'arrencada de Setmana Santa s'obriran a la majoria d'allotjaments turístics i amb els establiments a ple rendiment s'auguren bones sensacions de cara a l'estiu. De fet, per aquest mes de maig ja hi ha bastants reserves i esperen poder allargar la temporada i esperen allargar la temporada i registrar xifres prepandèmiques.

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeixMés articles de Economia