Desapareix un tros de la història de Platja d'Aro

Aquestes màquines estan esborrant un trosset d'història de Platja d'Aro. La dels anys daurats del turisme per deixar pas a apartaments d'alt estànding. L'antic Hotel Columbus està desapareixent del mapa deixant un solar de 4.900 metres quadrats situats a primera línia de mar.

Fa uns dies el Diari de Girona va publicar que la immobiliària Kronos Homes havia comprat els terrenys i que hi preveu invertir gairebé 15 milions d'euros en un projecte de luxe que porta la signatura del prestigiós bufet d'arquetectes Bofill

En els terrenys ubicats al carrer lleida s'hi preveu construir un centenar d'habitatges d'alt estànding i disseny amb zones comunes on hi hauria pistes de padel i piscina comunitària.

El terrreny que deixa l'antic Hotel Columbus era cobejat i és que és dels pocs a primeríssima línia de mar on es pot construir.

L'Hotel Columbus era un dels emblemàtics dels anys daurats del turisme a Platja d'Aro i la seva propietat es va implicar en fer créixer el nom del nucli com a destí de primer ordre a la Costa Brava. És un dels noms vinculats a la històrica campanya 'L'amor es cita a Platja d'Aro' que va convertir el nucli en una autèntica capital turística.
 

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeixMés articles de Economia