Bones previsions turístiques de cara a les festes al Baix Empordà

Baix Empordà

Data: 12/12/2017

Les festes nadalenques podrien portar una bona ocupació a la Costa Brava Centre. Es preveu que els hotels tinguin un bon nombre reserves i que els restaurants que optin per obrir el Nadal, Sant Esteve o Reis s'omplin.

D'uns anys cap aquí la tendència per aprofitar el Nadal per fer una escapada s'està imposant. El fet que les famílies cada vegada estiguin més fraccionades porta que s'aprofitin les dates assenyalades per no està a casa i marxar en algun punt de país, a pocs quilòmetres de casa, per passar uns dies d'oci. Si bé és cert que no són estades massa llargues sí que es sol escollir entre Nadal, Cap d'Any i Reis per gaudir d'aquestes celebracions fora de casa.

A banda de les sortides per passar el Nadal fora de casa, el fet que les famílies cada vegada siguin més nombroses obliga que s'hagi de buscar algun espai fora de la llar familiar per gaudir de les festes al voltant de la taula. Les cases rurals o els restaurants amb sales per a grups també esdevenen una opció a l'alça.

Tot i que les dades avui ja indiquen que la ocupació serà positiva tenint en compte que la Costa Brava Centre es troba en temporada baixa,  les reserves de darrera hora podrien fer que el Nadal a la zona tingués una afluència de visitants més que notable.

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeixMés articles de Economia