El Marella Dreams fa escala per tercer cop a Palamós

Palamós

Data: 10/06/2019

El Marella Dreams ha fet la seva tercera escala de la temporada a Palamós. El creuer amb bandera de Malta ha arribat aquest dilluns al matí per fer una estada de poc menys d'un dia al port baixempordanès procedent d'Ajacciu a Còrsega.

El Marella Dreams és un creuer habitual a Palamós. Va ser construit el 1986 però reformat diverses vegades convertint-lo en un dels vaixells més moderns.

Es tracta d'un vaixell amb capacitat per 1.132 passatgers i passatgerse amb una tripulació de 600 persones. Té 753 cabines. L'embarcació fa 204 metres de longitud i pesea 54 tones.

El Marella és un dels creuers més moderns  dels que arriba a Palamós. Els passatgers i passatgeres poden gaudir de diversos espectacles teatrals, bars i buffets, a més d'un casino. També té diverses piscines, spa i gimnàs.

Es calcula que cada passatger que desembarcarà a la Costa Brava enguany farà una despesa mitjana de 62 euros als negocis locals. En el cas de Palamós la gran majoria es quedaran al municipi però molts també aniran a visitar poblacions com Pals, Peratallada o Tossa de Mar.

Comptant la Marella, l'antiga Thompson, seran nou les línies de creuers que el visitaran. El mes amb més escales ha estat el maig: amb 10.

 

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeixMés articles de Economia