Presentada la nova imatge de Seat a Sant Feliu de Guíxols

INTERVENEN: Joan Manel Gutiérrez, gerent de Seat Proauto / Marina Melero, responsable del centre de Sant Feliu de Guíxols

Seat Proauto va presentar aquest divendres la seva nova imatge corporativa al concessionari de Sant Feliu de Guíxols. D'aquesta manera arribava a la ciutat una nova imatge amb la que la marca automobilística s'dapta als nous temps i al perfil dels seus nous models de cotxe. No fa falta dir que conviden a tothom a conèixer-la. 

Malgrat la renovació de la seva imatge, Seat Proauto és present des del 1970 a Sant Feliu i ho fa liderant el mercat. Des del centre ganxó volen destacar que el 2019 s'han fet amb un 11,5% del mercat, més de dos punts per sobre dels objectius fixats. 

A Sant Feliu de Guíxols els clients hi podran trobar el vehicle que més s'adapti a les seves necessitats. Començant pels seus màxims emblemes, com el León, model més venut de l'any passat, i el Tarraco, autènticl buc insíngia dels SUV actualment. Tot això sense oblidar els tres cotxes que completen el repòquer de pilars de Seat: l'Ibiza, l'Arona i l'Ateca. A més a més, apostes fresques i joves en sintonia amb la nova imatge de la marca, com el Seat Mii, que aquest 2020 també hi serà en elèctric. 

A Seat Proauto Sant Feliu també compten amb oferta de Cupra. El que era una gamma d'acabats de qualitat i esportius de Seat ara ja comença a brillar amb llum pròpia com a nova marca del grup Volkswagen. 

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeixMés articles de Economia