SOS Costa Brava protesta contra projectes urbanístics a Palamós, Palafrugell i Begur

INTERVÉ: Eduard de Ribot, advocat

SOS Costa Brava surt del confinament realitzant tres accions reivindicatives per denunciar les agressions al litoral gironí que defensen que han continuat succeint durant l'Estat d'Alarma.

Les accions s'han portat a terme a Palamós, Palafrugell i Begur, tres municipis en els quals l'entitat ecologista treballa per salvar diversos paratges.

En el cas de Palamós, Salvem la Pineda d'en Gori denuncia l'aprovació en ple confinament del Projecte d'urbanització de la Pineda del Càmping La Fosca, que permetrà la construcció de 2 blocs de 43 apartaments i 12 parcel·les unifamiliars.

Salvem la Costa de Begur denuncia que les obres d'urbanització i edificació continuen a tot ritme als Jardins de Sa Riera Living amb la construcció de 52 habitatges, la Pedrera de s'Antiga i el sector urbanitzable de Montcal. Montcal és el nou cas de SOS Costa Brava, unes obres d'urbanització i edificació de 33 habitatges, 12 d'ells en zona d'especial protecció.

A Palafrugell, des de Salvem el Golfet segueixen denunciant la continuació de les obres de construcció de l'Auditori al Castell de Cap Roig de Calella de Palafrugell, de la Muntanya de Sant Sebastià de Llafranc i del Projecte d'urbanització d'Aigua Xelida.

L'objectiu de les accions realitzades aquest dissabte per deu activistes, complint així les mesures de seguretat dictades per l'Estat, és escenificar la voluntat de continuar defensant el territori i exigir resposta als ajuntaments implicats.

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeixMés articles de Economia