El petit comerç es reinventa

Palamós

Data: 29/06/2020

INTERVÉ: Teresa, 'Modes Teresa'

La pandèmia ha obligat al petit comerç a reinventar-se durant el confinament per garantir la seva supervivència. Mesures que en molts establiments, com Modes Tresa, han arribat per quedar-se, com l'ús de pàgines web i d'enviaments a domicili. 

Modes Teresa ha impulsat una pàgina web des d'on es poden consultar i comprar tots els productes que ofereixen. Asseguren que els ha sorpès positivament i que han rebut visites d'arreu del món, des de la mateixa comarca fins a Estats Units o la Xina. 

Amb la reobertura els comerciants palamosins agraeixen el suport i la resposta dels seus ciutadans i de clients de pobles veïns com Palafrugell, La Bisbal, Calonge, Platja d'Aro o Sant Feliu, que són els que estan fent possible que els establiments locals puguin tirar endavant en aquest complicat inici de temporada.

Modes Teresa va obrir les seves portes el 6 de març del 2010, dies abans de la gran nevada que els va obligar a tancar les portes durant uns dies en la seva primera setmana de vida. Irònicament la crisi sanitària del coronavirus els va fer tornar a abaixar la persiana dies després de celebrar el seu desè aniversari.

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeixMés articles de Economia