Ocupació a mig gas pel Pont de la Puríssima a la Costa Brava

Aquesta primera setmana de desembre, el sector del comerç i la restauració de la Costa Brava s'ha quedat amb una ocupació a mig gas pel Pont de la Puríssima. Tot i que ja es preveu la poca incidència que hi acostuma a haver cada any per aquestes dates, aquesta vegada el clima ha jugat més a favor de la muntanya.

Tal com ja preveia el Grup Costa Brava Centre, aquests dies festius del pont de la Puríssima i la Constitució, l'ocupació turística ha anat a mig gas.

Per una banda, al tractar-se d'un pont molt llarg, les reserves s'han dividit en dues parts dels festius i s'han formalitzat a últim moment. I per l'altre, tot i que s'ha treballat força bé, el clima ha afavorit més al turisme de muntanya, ja que hi ha hagut prou neu.

Pel que fa al perfil del turista en aquestes dates amb poca incidència a la Costa Brava, es tracta d'un perfil familiar i d'amics, ja que hi ha període de vacances escolar. En tractar-se també d'un pont nacional, el turisme és de proximitat, de Barcelona, Girona i rodalia. Respecte a estrangers, els que més s'han pogut apreciar són els francesos.

Ara, encara és massa d'hora per dir com aniran les festes de Nadal, tot i que s'esperen bones previsions, i els menús entre restaurants ja s'han començat a redactar.

Això sí, l'afluència de visitants a la destinació turística estrella com és la Costa Brava, també dependrà del clima, tant a la costa com la muntanya.

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeixMés articles de Economia