Una cinquantena d'empreses exposen a la fira Expohabitat de Sant Antoni de Calonge

INTERVÉ: Arturo Prades, regidor de promoció econòmica de Calonge i Sant Antoni

Una cinquantena d'empresaris vinculats al món de l'habitatge i als serveis relacionats exposen al llarg del cap de setmana a la fira Expohàbitat que acull un any més el Palau Firal de Sant Antoni de Calonge. 

La fira està focalitzada principalment en aquelles empreses de proximitat que ofereixen serveis i productes relacionats amb la llar, des de serveis de lloguer i gestió immobiliària, jardineria, reformes, piscines, fins a mobiliari i decoració, entre d’altres. 

A banda de les empreses expositores, durant els dos dies d’Expohàbitat també s’han organitzat diverses activitats complementàries, com la xerrada sobre minimalisme, benestar i sostenibilitat a la llar, a càrrec de Judith Martínez, el model constructiu del present i del futur, a càrrec de Miquel Martínez, o la sobirania energètica, a càrrec de Sjoerd B. Gaastra, entre d’altres.

L’alcalde de Calonge i Sant Antoni, Jordi Soler, juntament amb el regidor de Promoció Econòmica, Arturo Prades, han estat els encarregats d'inaugurar aquesta sisena edició de la fira Expohàbitat.

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeixMés articles de Economia