Tallers i demostracions al carrer per promoure la ceràmica de La Bisbal

INTERVÉ: Daniel Sabater, tècnic de l'Àrea de Promoció Econòmica i Desenvolupament

Un estiu més els ceramistes bisbalencs ensenyen al públic a sentir, conèixer i gaudir de l'art de la ceràmica. Ho fan diàriament al llarg de tot l'estiu a diferents municipis de la Costa Brava amb un taller mòbil que s'instal·la cada tarda en un espai públic diferent.

L'Escala, Torroella de Montgrí, l'Estartit, Pals, Begur i Peratallada són els escenaris d'aquestes demostracions.

L'objectiu és que els residents i visitants dels pobles veïns de la capital baix-empordanesa coneguin, observin i aprenguin en directe i en primera persona com és el procés de transformació del fang fins a arribar a ser una peça de terrissa. El ceramista els fa una demostració, i després els mateixos espectadors creen un vol ells mateixos amb l'ajuda i la guia dels mestres.

Aquesta iniciativa també es porta a terme a la mateixa Bisbal. Ho fa setmanalment els divendres al matí, coincidint amb el mercat, i els dissabtes a la tarda a l'Aigüeta, zona ceramista per excel·lència.

Aquest ja és el novè any que l'Àrea de Promoció Econòmica del consistori bisbalenc organitza aquesta activitat per tal de seguir promovent i dinamitzant la marca Ceràmica de La Bisbal entre els visitants de diferents destinacions turístiques del Baix Empordà.

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeixMés articles de Economia