La Fundació Institut Català del Suro llança la Suropèdia

Palafrugell

Data: 22/03/2021

Intervé: Albert Hereu, Director Fundació Institut Català del Suro

És una web divulgativa en català, castellà i anglès que resol dubtes i inquietuds sobre el món del suro


La Fundació Institut Català del Suro ha llençat a la xarxa la Suropèdia. Un web divulgatiu que pretén ser una eina viva, gratuïta i destinada a tothom que tingui inquietuds sobre el món del suro i busqui resoldre els seus dubtes.

Els seus continguts no només han estat validats pels tècnics de la Fundació ICSuro, sinó també pel sectors forestal, industrial, del disseny o turístic.

Continguts estructurats en una setantena de preguntes

La pàgina d’inici de la Suropèdia segmenta els públics en funció dels seus interessos i l’usuari pot escollir tres camins: “sóc un celler”, “sóc un apassionat del vi” i “m’interessa el suro com a material”.

Els continguts estan estructurats en format de més de setanta preguntes i respostes segons la temàtica: el suro, l’alzina surera, el tap de suro, curiositats, activitats sureres i publicacions. Així per exemple, resol dubtes com “quants anys viu una alzina surera?”, “hi ha alguna fira especialitzada en suro?” o “sabies que el suro és un dels materials més importants en una nau espacial?”.

Una eina dirigida a diversos sectors

L’objectiu de la Fundació Institut Català del Suro amb la creació d’aquest nou web és compartir els seus coneixements sobre el sector surer d’acord amb la seva vocació de fomentar accions divulgatives que permetin ampliar el coneixement i fer créixer el sector surer català.

La Suropèdia es presenta amb la intenció de ser una eina útil per empresaris, emprenedors, estudiants, periodistes o curiosos que tinguin dubtes no resolts sobre el sector surer i no sàpiguen on dirigir-se. Aquesta nova eina es pot consultar en català, castellà i anglès.

Imatges: Fundació Institut Català del Suro

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeixMés articles de Economia