Arrenca la 32a temporada a l'Aquadiver

Intervé: Julià López-Arenas, director d'Aquadiver i Waterworld

L'Aquadiver de Platja d'Aro ja ha arrencat la seva 32a temporada d'estiu consolidat com a referent de l'oci i la diversió familiars a tota la Costa Brava centre. Durant tres mesos justos, des de l'11 de juny fins a l'11 de setembre, l'activitat ja no hi cessarà cap dia. 

L'Aquadiver arriba aquest 2018 amb dues novetats principals. Una és la instal·lació d'un nou tobogan per als més petits al Llac Infantil. L'altra és a nivell comercial: s'ha creat l'Special Pass, que per 10 euros permetrà repetir a l'Aquadiver o al Waterworld de Lloret, sigui quina sigui la tarifa que s'hagi contractat prèviament, i que substituirà les antigues promocions 2 parcs per 1 i Torna per 5 euros. 

Pel que fa als visitants, ara mateix destaquen els estrangers, sobretatot britànics, entre setmana. Durant els caps de setmana de juny tenen molta presència grans grups i associacions de les comarques gironines, com AMPES d'escoles o clubs esportius que celebren el fi de curs. A partir del juliol, el tipus de client és molt més heterogeni. 

La direcció del parc espera uns 130.000 visitants enguany, una xifra semblant a la de la temporada passada, amb la que començarien a estar satisfets. Creuen que si l'afluència de gent és bona és perquè la vintena de tobogans, així com totes les piscines i serveis que s'ofereixen van dirigits a molts públics diversos. 

Aquadiver obre de deu del matí fins a dos quarts de set de la tarda durant el mes de juny. A partir de l'1 de juliol l'horari de cloenda s'allarga fins a les set. 

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeixMés articles de Economia