Primer dinar de les Dones Empresàries i Directives de l'Empordà

INTERVÉ: Gemma Cernuda, experta en branding / Eulàlia Puig, presidenta Dones Empresàries i Directives de l'Empordà

L'Associació de Dones Empresàries i Directives de l'Empordà acaba de néixer i en aquesta fase és de vital importància estrènyer els llaços entre les seves integrants. És per això que aquest dimecres es van reunir a Sant Antoni de Calonge, població fundacional de l'entitat, per compartir el primer dinar de membres de l'associació. 

Està previst que aquest sigui un esdeveniment bimestral en el que hi hagi un intercanvi d'idees constant que ajudi a encarar l'entitat. Hi estan convidades a participar les dones empresàries i directives, però també les emprenedores i les treballadores amb nous horitzons laborals. Fins i tot els homes, sempre que creguin en apostar per l'empoderament femení. Per enriquir el contingut d'aquests dinars es vol convidar noms referents en la matèria. En aquesta primera ocasió va ser Gemma Cernuda, especialista en branding i comunicació en femení que, entre altres temes, va parlar del rol de la dona empresària en la nostra societat sempre canviant i connectada tecnològicament. 

Amb aquestes trobades l'Associació de Dones Empresàries i Directives de l'Empordà pretenen anar creixent. Fan una crida a apuntar-s'hi, sigui per vies presencials o telemàtiques. 

L'entitat va arrencar amb la iniciativa de tres dones del Baix Empordà i ara mateix ja són una trentena d'associades . Busquen crear sinergies entre elles i compartir projectes, programes de formació i coneixements, tant a l'Alt com al Baix Empordà

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeixMés articles de Economia