Ja en marxa el projecte del nou Passeig Marítim a Platja d'Aro

INTERVÉ: Montse Rovira, Regidora d'urbanisme de Castell-Platja d'Aro i s'Agaró

Des de l'Ajuntament de Castell-Platja d'Aro i s'Agaró ja s'ha pres la decisió de refer tot el Passeig marítim de Platja d'Aro. Unes obres que es duran a terme en diverses fases i que actualment ja estan en marxa pel que fa al tram que va del Ridaura al Reina Fabiola.

La zona d'obres coincideix amb la part del passeig que va malmetre el temporal Glòria el passat gener. En aquests moments el ministeri s'està encarregant d'arrengar aquest tram d'uns 450 metres i el govern del municipi es compromet a arribar al mes de juny amb la rocalla posada, el clavegueram nou i una nova infraestructura de l'enllumenat. També es pretén que hi hagi vegetació autòctona i replantar els arbres que s'han tallat per les obres.

La idea és que tot el passeig sigui de formigó lliscat en lloc de llamborda per dos motius: un perquè facilita i redueix costos en cas de futures obres i en segon lloc perquè respon a la demanda dels habitants per poder anar amb bici i patinar.

Paral·lelament també hi ha sobre la taula el projecte d'ampliar el Passeig per l'extrem sud del municipi, del Ridaura fins al Port Nàutic, ja és en mans d'una enginyeria i hauria d'estar acabat a finals d'any.

Comentaris (2)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeix

Montserrat Juanola Polofa 35 dies
Molt malament si deixeu passar bicis i patinets, es un passeig i com diu la paraula la gent passeja, i ara que voleu que en atropellin i que fereu llavors us en fareu càrrec. És molt perillós aa per tota arreu prohibeixen que bicis i patinets convisquin va i vosaltres feu el contrari. No enten res.
Montserrat Juanola Polofa 35 dies
Hem sembla molt bé les obres del passeig, que però realment que feu el terra d'una manera perquè puguin passar bici i patinets molt malament, aquest passeig es per passajar i les bicis i patinets, es estorbar I fer caure a la gent que passa ja.


Més articles de Economia