L'INCASÒL ven 11 parcel·les del polígon industrial de Vall-llobrega

L'INCASÒL ven 11 parcel·les del polígon industrial de Vall-llobrega
Vall-llobrega

Data: 07/03/2018


L’Institut Català del Sòl, INCASÒL, ha signat el contracte de compra-venda de cosa futura d’11 parcel·les del Pla parcial Industrial i de Serveis Portuaris de Vall-llobrega (polígon 2 i 3), al Baix Empordà. La venda suma un total de 320.630 euros.
 
Les 9 empreses que s’instal·laran en aquest sector s’han coordinat per contractar conjuntament la construcció de la nau. Aquesta superarà el milió d’euros que els representarà una reducció d’entre el 25-30 % d’estalvi de la despesa d’inversió prevista.
Les 11 parcel·les entre mitgeres sumen 3.895m2, tenen una superfície que oscil.la entre els 316m2 de la més petita i els 461,70 m2 de la més gran, i un sostre de 400m2 cadascuna. A més hi ha una parcel.la aïllada de 1.640,45m2 de sòl i 2.262m2 de sostre que està pendent de signatura.
 
Les empreses que s’hi instal·laran tenen un total de 223 treballadors i es preveu que generin 25 nous llocs de treball. Són empreses de la zona que volen ampliar les seves actuals instal·lacions o bé estaven de lloguer i han decidit invertir en la compra i construcció d’una nau pròpia. Pertanyen als sectors de la fusteria, pintura, construcció, restauració, transports i indústria càrnica.
 
El polígon industrial de Vall-llobrega està situat a la carretera d’accés al municipi des de la C-31. Es tracta d’un sector ja consolidat, comercialitzat per l’INCASÒL, on ja hi ha instal·lades diferents empreses com Veles Depoorter, Winner Boats, Elita Natural Fishers SL, Fribera SL i Mata SL, algunes d’elles vinculades al sector nàutic. D’entre les empreses que ara s’hi instal·laran cal  destacar la càrnica Copal SL, coneguts a la zona per les carnisseries-xarcuteries Arnall.

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeixMés articles de Economia