S'inicia el procés de reordenació del mobiliari urbà de la plaça dels Arbres de Palamós

S'inicia el procés de reordenació del mobiliari urbà de la plaça dels Arbres de Palamós
Palamós

Data: 27/11/2018

L'Ajuntament de Palamós ha iniciat aquesta setmana els treballs de reordenació del mobiliari urbà de la plaça dels Arbres.
 
Operaris de la Brigada municipal realitzen aquestes tasques que permetran la retirada o recol·locació d'aquests elements amb l'objectiu de potenciar la transparència d'aquest indret, sense obstacles que puguin distorsionar la seva imatge, ni interferir el còmode pas dels vianants en una zona tan cèntrica com aquesta, punt neuràlgic i d'unió d'un dels àmbits comercials del municipi format pels carrers Major, Cervantes i Dídac Garrell.
 
Aquestes millores també suposaran donar més espai per aquells actes o activitats que s'organitzen en aquest àmbit, donant més capacitat i comoditat per acollir-hi públic.

Retirada de jardineres per posar-hi pilones

 Les tasques se centren en la retirada de les jardineres que fins ara separaven la zona de vianants de la plaça dels Arbres del trànsit de vehicles que circula pel carrer que travessa aquest indret. Aquestes jardineres seran substituïdes per pilones. També es trauran diversos senyals verticals, un arbre, així com un plafó publicitari fixa, elements tots ells, que fins ara s'ubicaven en aquest espai.
 
A banda també es recol·locarà el quiosc de l'Once així com la bustia de Correus, que es retiraran uns metres del pas central. També es traurà un banc de la plaça dels Arbres que passarà a ser instal·lat al carrer Major.
 

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeixMés articles de Economia