Una trentena d'estands participaran en la setena edició de la fira Expohàbitat de Calonge

Calonge i Sant Antoni

Data: 06/10/2021

La setena edició de la fira ExpoHàbitat de Calonge i Sant Antoni comptarà amb una trentena d'estands que ompliran activament aquest cap de setmana del 9 i 10 d'octubre, de 10 a 20 hores, el Palau Firal de Sant Antoni. 

La fira ExpoHàbitat 2021, organitzada per l'Ajuntament de Calonge i Sant Antoni mitjançant la regidoria de Promoció Econòmica, també té previstes una sèrie d'activitats paral·leles en el marc de la fira, sobre jardineria i organització de la llar. Disposarà d'un espai per a nens i també hi tindrà lloc una exposició referent a la construcció. 

Els principals objectius de la fira ExpoHàbitat, convertida en una referència en la comarca dins del sector de l'habitatge, són promocionar de manera atractiva els expositors al seu públic potencial mitjançant publicitat i afavorir un espai de comerç entre els mateixos expositors i els visitants.

Els sectors dels quals procedeixen la trentena d'estands que participaran en la fira ExpoHàbitat 2021 són: arquitectura, jardineria, fusta, finestres, parquet, interiorisme, matalassos, decoració, piscines, estufes, plaques solars, energia, accessibilitat i cuines, entre d'altres. 

Tal com porta fent des de la primera edició, la fira se centra en els aspectes relacionats amb la sostenibilitat, les noves propostes energètiques, la domòtica, els aspectes mediambientals i les noves tecnologies que actualment defineixen les pautes d'un nou estadi de desenvolupament en aquest àmbit.

La setena edició de la fira ExpoHàbitat reunirà en un mateix espai totes aquelles empreses del sector que vulguin donar a conèixer les seves activitats o serveis a altres empreses o al públic en general, que trobarà noves possibilitats de negoci i les noves professions que esdevenen com a garanties de futur.

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeixMés articles de Economia