Una dotzena d'empreses es presenten per construir el nou Centre Cívic de Castell d'Aro

Una dotzena d'empreses es presenten per construir el nou Centre Cívic de Castell d'Aro
Una dotzena d'empreses s'han presentat al concurs públic per construir el nou Centre Cívic de Castell d'Aro.
 
La setmana passada va finalitzar el termini per presentar les propostes econòmiques i ara s'obre el procés d'obertura de pliques i els informes tècnics per determinar quina empresa s'endú el contracte. Es preveu que això passi en el termini d'un mes. 
 
El nou Centre Cívic de Castell d'Aro es construirà a la Plaça Poeta Sitjà on actualment hi ha l'escola. El edifici  tindrà dos pisos i 1.100 metres quadrats. 
Les obres costaran uns dos milions i mig d'euros, duraran dos anys i començaran aquest 2018. 
 
L'espai ha estat concebut per l'estudi d'arquitectura de Ricard Turon i s'inspira en la torre d'un castell. Preveu múltpiles espais per a entitats, la biblioteca, la gent gran i una gran sala polivalent entre d'altres. Es vol donar resposta a les necessitats de la intensa vida cívica del nucli però amb una mirada municipal global. 
 
El nou edifici té un disseny modern però que no desentona amb el nucli antic de Castell d'Aro. Malgrat que no està dins l'espai considerat Bé Cultural d'Interès Nacional s'ha cuidat que a nivell volumètric i d'aparença el nou centre cívic s'integri bé a l'entorn. L'equip d'arquitectes del projecte guanyador han treballat colze a colze amb els tècnics municipals tot seguint les recomanacions i exigències del Departament de Cultura per tal de fer un edifici funcional, bonic i integrat. 

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeixMés articles de Economia