Obres al paratge Vilarromà de Palamós

Obres al paratge Vilarromà de Palamós
Palamós

Data: 30/01/2019

Operaris de la Brigada Municipal han iniciat aquesta setmana el projecte de rehabilitació i millora d'un tram del carrer del Paratge Vilarromà, situat al barri d'Es Pla, i mitjançant el qual es connecta aquesta urbanització amb el turó de la Capgrossa.

Es tracta d'una secció d'uns 100 metres lineals i superfície de sauló, afectat de manera sovintejada per l’erosió que provoca l’aigua de pluja.

Consolidació del ferm i canalització de les aigües de pluja
El projecte previst permetrà la realització de dos tipus d’intervencions. Per un costat la consolidació del ferm i per una altra la canalització de les aigües de pluja.

En una primera fase els operaris de la Brigada Municipal han realitzat les tasques per minimitzar els efectes que la pluja té en aquest tram amb la
neteja dels vorals i els guals, una mesura que ha de garantir la circulació de l’aigua de pluja sense produir deteriorament al camí.

Un cop finalitzades aquestes tasques ara, una empresa especialitzada en moviment de terres executa l’arranjament del camí, realitzant el perfilat i piconatge de tot el tram de carrer afectat amb l'objectiu de crear el pendent necessari per conduir les aigües plujanes cap als vorals laterals.

També es compactarà la subbase aportada al ferm d'aquest tram que permetrà una millor solidesa d’aquest.

Les obres que es realitzen al carrer del Paratge Vilarromà tenen un pressupost d'uns 2.700 euros, i és previst que finalitzin divendres vinent.

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeixMés articles de Economia