La quarta campanya del vermut de Palamós ja ha donat el tret de sortida

Palamós

Data: 05/04/2022

Aquest cap de setmana passat es va donar el tret de sortida a la quarta edició de la campanya del vermut de Palamós. Sota el lema "Aquesta primavera vine a fer el vermut a Palamós. El comerç obert t'espera." els locals de restauració oferiran vermuts i tapes a preus populars. També es podrà gaudir de concerts i activitats culturals. 

El mes d'abril no ha començat amb les millors temperatures, però a partir d'aquesta setmana ja començaran a pujar, i això és sinònim de començar a guardar la roba d'hivern i aprofitar els caps de setmana per sortir a passejar i a gaudir del bon temps i també de la bona gastronomia, donant així suport al sector de la restauració. Aquest és l'objectiu amb el qual l'Ajuntament de Palamós i l'Associació Empresarial FECOTUR han tornat a organitzar la Campanya del Vermut.

La quarta edició de la campanya comercial i turística ha donat el tret de sortida aquest diumenge i esdevindrà durant tots els caps de setmana dels mesos d'abril i de maig.

Enguany hi participen un total de 26 establiments, entre tavernes, bars i restaurants. Aquestes ofereixen, a preus populars, un tast de vermut acompanyat amb una tapa.

A més de prendre un bon vermut, l'activitat també ofereix concerts de música en viu que amenitzaran les places i carrers comercials de la vila. En total es preveu la realització de 22 concerts -duets i trios- que posaran el toc musical i festiu a la campanya.

La novetat de l'edició anterior va ser l'organització del primer concurs de votació popular dels Vermuts, Premis Vinari 2022. L'èxit ha portat a organitzar-lo de nou, per tant, tothom que hi faci aturada el dia 8 de maig, tindrà l'oportunitat de tastar bona part de les millors marques de vermut que s'elaboren a Catalunya per, posteriorment, votar aquelles que més els hagin agradat.

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeixMés articles de Economia