Sant Feliu de Guíxols engega una campanya per generar economia circular a la ciutat

Intervenen: Carles Motas, Alcalde de Sant Feliu de Guíxols; Núria Cucharero, regidora de turisme i promoció econòmica

Per cada 10 compres de béns o serveis a la ciutat hi haurà un descompte de 10 euros per tornar a invertir en el comerç local

L'Ajuntament de Sant Feliu de Guíxols amb la col·laboració de l'Associació de Comerciants han engegat la campanya Gaudeix Guíxols, amb la que es pretén generar una  economia circular per valor de més de mig milió d'euros.

La campanya funciona a través d'un passaport amb 10 caselles. A cada botiga, bar o restaurant o servei de la ciutat on es faci una compra igual o superior a 20 euros es segellarà una de les caselles. Un cop completades les deu s'ha de portar el passaport a l'Oficina de Turisme on se'l canviarà per un val de 10 euros per reinvertir en béns o serveis a la ciutat.

Els establiments que participen en aquesta iniciativa estan identificats amb una enganxina a a la porta que aquests dies estan repartint des de l'àrea de comerç i turisme. La clientela pot omplir tants passaports com vulgui.

Iniciativa gestada durant l'Estat d'Alarma


El cost de la iniciativa és de 30.000 euros, una part destinada als vals de 10 euros i una altra a un sorteig que es farà el 10 de setembre amb primer, segon i tercer premi.

La iniciativa es va començar a gestar en plena pandèmia de coronavirus quan va quedar clar que el teixit comercial de la ciutat es veuria greument afectat per la hibernació de l'economia. Es tracta d'un projecte que forma part del Pla de Xoc municipal per reactivar l'economia local.


 

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeixMés articles de Economia