Polèmica per el projecte de construcció d'un aeròdrom a Bellcaire

INTERVÉ: David Font, alcalde de Bellcaire

L'Ajuntament de Bellcaire ha presentat en als veïns el projecte per a la construcció d'un aeròdrom, amb un camp de vol, uns hangars de 500 metres quadrats i un Museu de l'Aire a l'espai Mas Xicu, situat a uns 500 metres dels habitatges del municipi.

Aquest projecte va estar rebutjat fa dos anys, però després de sumar tots els permisos necessaris va passar a una aprovació inicial fa cosa d'un mes. Actualment el procés es troba en un període d'al·legacions. A partir d'aquí serà la Comissió Territorial d'Urbanisme de Girona que serà qui decideixi la viabilitat i legalitat del projecte.

Per altra banda, després d'explicar el projecte als veïns, s'ha generat un fort moviment en contra que ha arribat inclús a que algú trenqui el vidre del cotxe de l'alcalde del municipi, David Font

L'Ajuntament defensa que el projecte segueix estrictament la llei i que només estarien permesos dos vols diaris entre setmana, i una desena els caps de setmana i festius. A més, per tal de que no resulti un impacte visual, es te previst plantar una fila de pollancres de manera que més enllà del Mas no es veurien les noves infraestructures. 

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeixMés articles de Economia