Platja d'Aro treballa per arreglar els desperfectes ocasionats pel darrer temporal

L'Ajuntament de Platja d'Aro treballa per arreglar els desperfectes ocasionats pel temporal que ha afectat principalment la zona sud del passeig marítim. Està previst que Costes de l'Estat actuï amb urgència construint un petit mur de rocalla.

El temporal d'aquests darrers dies ha afectat principalment la part sud del passeig marítim de Platja d'Aro, concretament des del riu Ridaura fins a la zona del Port d'Aro, el que anomenen la platja de Riuet. Com es pot veure a les imatges, és un espai on les onades han engolit pràcticament tota la sorra i han generat diversos desperfectes.

Veiem com l'asfalt ha estat arrencat i sobresurten alguns tubs. Pràcticament, no hi ha camí i, per tant, davant del perill s'ha ballat amb barreres i cintes perquè ni cotxes ni vianants hi passin. Veiem també com pràcticament no hi ha sorra, i per tant no hi ha platja ni zona per posar la guingueta. A més, l'edifici de l'escola de Vela també ha quedat malmesa. Davant de tots aquests desperfectes, l'Ajuntament s'ha reunit amb el servei provincial de costes de l'Estat per posar sobre la taula un avantprojecte per construir un petit mur de rocalla.

La intenció és que les obres es facin abans de l'estiu perquè durant la temporada usuaris i visitants puguin gaudir de la platja. A més, des del consistori estan treballant per redefinir l'accés de trànsit rodat fins al port d'Aro.

No és la primera vegada que tota aquesta zona queda afectada per un temporal. Cada any alguna llevantada impacte amb força i deixa destrosses importants.

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeixMés articles de Economia