L'Espai Illes Medes ja té l'estructura acabada

Les obres del que ha de ser el futur Espai Illes Medes es troben a la meitat de la seva execució. En aquests moments l'estrucura del nou centre està totalment acabada i a l'espera que es pugui tirar endavant l'adequació de l'espai que ha d'anar a càrrec de l'Ajuntament de Torroella-L'Estartit.

El Club Nàutic de L'Estartit ha estat l'encarregat de finançar les obres de l'estructura d'aquest edifici que és el que en aquests moments ja està pràcticament acabat. S'està enllestint la segona fase de les obres que van començar fa un parell d'anys i que han patit algunes demores de calendari. Aquest estiu, però, aquell qui vagi al port de L'Estartit ja veurà la carcassa de l'edifici feta a l'espera que s'iniciï la seva adequació.

Paral·lelament, l'Ajuntament ha començat a tramitar l'adequació de l'espai. El projecte que puja prop d'1 milió 400 mil euros ha estat aprovat de manera inicial i es troba en fase d'exposició pública. Al mateix temps, l'administració local treballa per trobar el finançament necessari per poder executar-lo. 

Les obres d'aquació es preveuen d'uns 7 mesos i després ja es podrà tirar endavant la museïtzació de l'Espai Illes Medes que podria anar a compte del Parc Natural. Tot plegat perquè l'estiu 2019 pugui estar a disposició dels visitants.

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeixMés articles de Economia