L'ajuntament de Palafrugell eximeix de pagar el gual als veïns del carrer Carrilet

Palafrugell

Data: 16/03/2018

Intervé: Josep Piferrer, alcalde de Palafrugell

Els veïns i veïnes amb garatjos al carrer Carrilet de Palafrugell estaran exempts de pagar la taxa del gual degut a les molèsties ocasionades per les obres de millora que es van iniciar al mes de gener i que s’allargaran durant 9 mesos.

Després de reunir-se amb els ciutadans afectats per aquestes obres, que actualment i segons previ avís no poden sortir de casa amb els vehicles, des de l'ajuntament han apostat per alliberar-los del pagament durant tot aquest any. 

L'altra gran molèstia que arrosseguen els veïns arran de les obres són les dificultats per aparcar, ja que un cop aquestes finalitzin es perdran espais d'aparcament en pro d'eixamplar les voreres i crear un carril bici. En aquest cas el consistori ha apostat per crear borses d'aparcament properes. 
 
També s’ha acordat la instal•lació d’una il•luminació supletòria per posar punt i final a les problemàtiques sorgides per manca de llum i properament s’estudiarà quines opcions es poden prendre des del consistori per pal•liar les possibles pèrdues econòmiques provocades durant aquest període als diferents establiments comercials. 
 
Les del carrer Carrilet són unes de les obres més destacades del Pla de Barris La sauleda – Carrer ample i tenen un cost d’un milió d’euros, el 50% del qual finança la Generalitat. 

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeixMés articles de Economia