El cap de setmana de revetlla de Sant Joan fregarà la plena ocupació

Intervé: Lluís Moliné, Associació d'Hotelers de Platja d'Aro

La Costa Brava Centre fregarà la plena ocupació per la revetlla de Sant Joan. El sector hoteler encara el que tradicionalment és el cap de setmana que obre l'estiu amb bones perspectives i el full de reserves amb ben pocs forats.

El públic nacional de proximitat i el francès serà el majoritari en un cap de setmana en el que la Costa Brava atrau públic no només per l'oferta de sol i platja sinó també per l'oci nocturn de Platja d'Aro o la Festa Major de Palamós.

Més enllà de la revetlla de Sant Joan, sobretot pel que fa a la clientela estrangera, també hi ha hagut moviment. De fet hi ha turistes que han aprofitat que hi ha la festivitat de Sant Joan pel mig per fer una estada més llarga.

Primavera amb accent francès

Pel que fa  a la primavera el sector fa un balanç positiu sobretot gràcies al client francès que ha aprofitat les vacances de pasqua per fer estades a la Costa Brava.

Tot plegat, primavera i Sant Joan, fa que el sector encari l'estiu amb bones perspectives de, si més no, igualar la facturació i pernoctacions de l'any passat
 

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeixMés articles de Economia