Es modifica una part de la circulació del Barri Vell de Palamós amb motiu d'obres

Es modifica una part de la circulació del Barri Vell de Palamós amb motiu d'obres
Palamós

Data: 16/11/2020

Aquest dimecres 18 de novembre entraran en vigor les modificacions de circulació d'una part dels carrers del Barri Vell. El motiu d'aquests canvis és l'inici d'una nova fase de les obres de construcció d'un nou col·lector per a una millor canalització de les aigües residuals d'una part del Barri Vell de Palamós, i que a partir de dimecres afectaran el carrer de Tauler i Servià, així com un tram de l’avinguda de l’Onze de Setembre, per on no es podrà circular amb vehicle.
 
Aquesta situació comportarà el canvi de sentit de circulació d’una secció del c/ de la Creu, que en el seu tram comprès entre el c/ de Tauler i Servià i el c/ d’Adrià Álvarez, serà en direcció al c/ d’Adrià Álvarez, donant sortida als vehicles dels veïns del darrer tram del c/ de Pagès i Ortiz. Precisament aquest carrer, i a diferència d'ara, serà de pas exclusiu per als seus veïns.
 
Els vehicles que circulin de baixada pel c/ de la Creu, hauran de girar obligatòriament a l’esquerra coincidint amb el c/ d’Adrià Álvarez. El c/ de les Notaries, a partir de la plaça del Forn, serà només de baixada, en sentit de circulació cap al c/ de la Creu.
 
Amb aquests canvis l'Ajuntament també modificarà el sentit de circulació del c/ Molins, que ara serà en direcció a la plaça de la Vila. Un cop els vehicles arribin a l’encreuament amb el c/ de Pagès i Ortiz, serà obligatori girar a la dreta, excepte per als veïns dels carrers Notaries, Mauri Vilar, Perill, Mal Pas, Ave Maria, de l'Arc, Bateria, Roda i Nou, que podran continuar pel carrer Molins i la plaça de la Vila per accedir als seus habitatges. Els carrers Roda i Nou, també modificaran el seu sentit de circulació, en aquest cas en direcció a l’avinguda de l’Onze de Setembre.
 
Totes aquestes mesures de circulació tenen un caràcter provisional amb motiu de les obres de canalització del nou col·lector a la zona de la Planassa, que es preveu que finalitzin a mitjans del mes de desembre, tot i que si la prova esdevé satisfactòria per a la mobilitat, es proposarà que restin com a definitius, amb l’objectiu de seguir millorant i potenciant aquest àmbit com a espai per a vianants, i així anar reduint exclusivament als veïns, el trànsit de vehicles al Barri Vell.

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeixMés articles de Economia