Ple absolut al I Congrés d'Emprenedoria Alta Mar de Calonge i Sant Antoni

Demostrant sense complexos la seva passió per les seves empreses més de 200 emprenedors han participat al I Congrés d'Emprenedoria Alta Mar de Calonge i Sant Antoni

Aquesta trobada, que s'ha inaugurat aquest dijous i s'allargarà fins divendres al migdia, compta amb ponents de prestigi com el guru del creixement Miquel Pino, el doctor en economia i dret Gay de Liébana o la monja Sor Lucía Caram, que és tot un exemple de lideratge. Participaran també a les conferències emprenedors del territori que són un exemple de creixement empresarial per compartir les seves experiències. 

Des de Catalunya Emprèn han lloat la tasca de l'ajuntament de Calonge i Sant Antoni per trencar amb la moda emprenedora a l'estil Silicon Valley lligada a les grans ciutats i han exaltat el seu esperit líder i emprenedor per liderar des del viver d'empreses un projecte de referència a nivell català com és el de l'Smart Town. 

Per l'ajuntament de Calonge i Sant Antoni, el repte és consolidar el canvi de dinàmica que fa florir noves iniciatives més enllà dels grans nuclis urbans per fer un país més competitiu. 

L'Associació de Dones del Baix Empordà ha col·laborat amb el congrés per dedicar la segona jornada a l'apoderament de la dona dins de l'emprenedoria amb ponents exclusivament femenines.

L'encarregada de cloure el I Congrés d'Emprenedoria Alta Mar aquest divendres serà la consellera d'Empresa i Coneixement Maria Àngels Chacón. 

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeixMés articles de Economia