4 barques de pesca de Palamós donen prop de 8mil euros a la lluita contra el coronavirus

4 barques de pesca de Palamós donen prop de 8mil euros a la lluita contra el coronavirus
Palamós

Data: 31/03/2020

Quatre barques de la flota pesquera palamosina donen prop de 8 mil euros a la lluita contra el coronavirus. Es tracta concretament de les embarcacions d'arrossegament Mandorri, Juan y Virgilio, Perla de Palamós i Tia Cinta, els armadors i les tripulacions de les quals han aportat així i de manera desinteressada i solidària els beneficis íntegres del seu treball, 7.945,11 euros, corresponent al global que varen facturar les quatre barques
després de la jornada de pesca, realitzada el passat dimecres dia 25 de març, l'únic dia de la setmana passada que aquests vaixells van poder sortir a pescar.

El destí de la donació
La totalitat d'aquests diners seran aportats al número de compte (ES06 2100 9046 9302 0004 4164) que els Serveis de Salut Integrats Baix Empordà (SSIBE)-Hospital de Palamós ha habilitat per a donacions econòmiques destinades a combatre en els seus centres, l'emergència sanitària que suposa el COVID19. La principal prioritat ara és l¡adquisició de material per al personal sanitari com mascaretes, bates de protecció impermeables, ulleres de protecció, guants de nitril, així com l'habilitació de recursos hotelers de suport per a l'atenció de pacients amb COVID19.
 

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeixMés articles de Economia