452 llocs de feina ofertats a la 4a Jornada d'Oportunitats Laborals de Palafrugell

452 llocs de feina ofertats a la 4a Jornada d'Oportunitats Laborals de Palafrugell
Palafrugell

Data: 05/03/2020

Aquest matí s’ha celebrat al Museu del Suro, la 4a Jornada d’Oportunitats Laborals de Palafrugell, organitzada per l’Institut de Promoció Econòmica (IPEP). En aquesta quarta edició, hi han participat unes 275 persones en recerca de feina i un total de 43 empreses amb 102 ofertes laborals. Això suposa 452 vacants.

Aquestes xifres representen un augment tan de participants com de vacants, en comparació amb l’any passat. L’any 2019 hi van participar 200 persones per 323 vacants. Aquest increment confirma la bona acceptació i l’eficàcia d’aquesta Jornada.

Enguany, les ofertes disponibles són variades i inclouen àmbits com l’hostaleria, comerç, construcció i manteniment, oficina o mecànica entre d’altres, amb posicions com carnisser, operari, jardiner, ajudant de cuina, cambrer, socorrista, vigilant de zona blava, secretariat, administració, etc.

La Jornada d'Oportunitats Laborals pretén, des de fa 4 anys, posar en contacte empreses de la nostra zona que busquen treballadors/es amb persones que busquen feina, ja sigui per a feines de temporada o permanents. Durant la jornada, els inscrits tenen l’oportunitat de fer una breu entrevista, amb les empreses que ofereixen les vacants a les que s’han apuntat. 

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeixMés articles de Economia